Weer terug op (hybride) kantoor? Happy 2023!

 In Graphic Recording, Sketchnoting

Deze Nieuw Jaars wens is pas online gegaan op de dag dat ‘iedereen’ weer aan de bak is: de dag dat de scholen weer beginnen!

Dus ben je op weg naar je Nieuw Jaars borrel in de kantine of heb je de bubbels al op? Van mijn kant ook een goede start in dit nieuwe jaar!

EEN TERUGBLIK

2022 is (gelukkig) een veel beter jaar geweest dan het jaar ervoor. Wat was het heerlijk om weer LIVE tijdens evenementen en vergaderingen te tekenen! Ook kwamen er weer aanvragen binnen om presentaties en grote overzichten van projecten te visualiseren. Hiernaast heb ik, onder de noemer, Art by Vanessa Koster, weer huizen en illustraties mogen maken. En, oh zo leuk, weer stripteken workshops gegeven! Daarnaast een conventie van mede sketchnote collega’s uit heel Europe mogen bijwonen. De stripdagen in Haarlem waren er ook weer, dus mijn jaar was vol!

aan de slag voor Getekend Verslag
Vele transitie, strategie, en lanceer dagen gevisualiseerd!

MOGELIJKHEDEN VOOR HET NIEUWE JAAR

Voor 2023: Wil je in kaart brengen wat je “Nieuw Jaars Resoluties”, “Key Performance Indicators” en je “Purpose” voor 2023? Of een transitie van 2022 naar 2023? Ik verbeeld het graag! Of wil je het striptekenen zelf leren? Neem dan contact met mij op.

Voor alles wat mogelijk is, nodig je uit om te kijken op mijn websites: Sketch and Talk en Art by Vanessa Koster
Ik werk op grote live events, samen met Getekend Verslag en visualiseer ik tijdens bedrijfs sessies van Buro Brand

Hopelijk tot snel en natuurlijk alvast een artistiek Nieuw Jaar!

Recommended Posts
Jakoba gebouw HvA